Munca noastra garanteaza succesul dumneavoastra!Bulgaria este locul potrivit pentru afacerea ta!

...DE CE BULGARIA??

Va poftim, veniti in vizita la noi, pentru a va convinge si a va delecta de frumusetea de neegalat a naturii noastre!

...DE CE VIDIN?

Veniti, vedeti si faceti afaceri aici, iar contabilitatea, lasati-o in mainile noastre!

...DE CE CU NOI?

Fie ca gandirea noastra economica sa pulseze laolalta cu deciziile Dumneavoastra de afaceri!

Finante stiri

Ultimele stiri finante din Bulgaria


Revizuire clienti

Am incredere in profesionalismul activatatii firmei de contabilitate "SCHETBUL" (Scetbul - n.tr.) cu privire la serviciile contabile si consultanta financiara oferite, de circa 15 ani. "SCHETBUL" este contabilul visurilor mele. Pentru o contabilitate cat mai perfecta, "SCHETBUL" va transfroma in cei mai buni si va scuteste de inconveniente
Petar Todorov - Administator al SC "PLAM PIP" Pltd.

In cei 10 ani de colaborare intre "SCHETBUL" si SD "ZHOKOM", firma noastra mereu a beneficiat de servicii de calitate si profesionalism in domeniul serviciilor contabile. Intreaga echipa a "SCHETBUL" mereu a intampinat si a rezolvat cu rapiditate problemele noastre si cu un inalt profesionalism. SD "ZHOKOM" multumeste angajatilor firmei de contabilitate pentru disponibilitatea acordata si spera intr-o continuare a relatiilor de colaborare profesionale.
SD "ZHOKOM"

Colaborez cu firma de contabilitate "SCHETBUL" de peste 15 ani. Sunt forte multumita de competenta si profesionalismul echipei! O recomand fiecaruia, fiind un parener punctual, correct si incredere.
Hrizantema Mladenova si "Milen 85" Pltd.

Schetbul este partenerul nostru competent si de nadejde intr-o afacere contemporana. Din partea unui contabil ma stept la punctualitate, precizie, corectitudine. Cu "SCHETBUL" consider ca am realizat acest lucru. Noi ne bucuram a ne numara printre clientii lor.
Emil Georgiev Administrator al "Take" Pltd.