Нашата работа гарантира Вашия успех!България е точното място за Вашия бизнес!

...Защо България?

Моля, елате ни на гости за да се убедите и да се насладите на нашата
неповторима природа.

...Защо Видин?

Елате, вижте и тук бизнес правете, а счетоводството на нас оставете!

...Защо с нас?

Нека нашата икономическа мисъл да пулсира в едно с вашите бизнес решения!

Финансови новини...

Последни финансови новини от България


Референции

Доверявам се на професионализма в работата на Счетоводна кантора "СЧЕТБУЛ" за счетоводните услуги и финансови консултации от около 15 години. "Счетбул" е кантора на мечтите, за най перфектно счетоводство,
"Счетбул" ви прави най-добрите и ви спестява неудобство!
Петър Тодоров - управител на "ПЛАМ ПИП" ЕООД

През 10 годишната съвместна работа на "СЧЕТБУЛ" и СД "ЖОКОМ", фирмата винаги е получавала професионално и качествено обслужване в областта на счетоводните услуги. Целия екип на "СЧЕТБУЛ" винаги е посрещал и решавал проблемите ни бързо и при наличие на висок професионализъм. СД "ЖОКОМ" благодари на служителите на счетоводната кантора за отзивчивостта и се надява да продължат съвместните им професионални взаимоотношения.
Събирателно дружество "ЖОКОМ"

Със счетоводна къща "СЧЕТБУЛ" работя над 15 години. Много съм доволна от компетентността и професионализма на екипа! Препоръчвам я на всеки, като точен, коректен, и доверен партньор.
Хризантема Младенова и "Милен 85" ЕООД

"СЧЕТБУЛ" е нашия верен и компетентен партньор в съвременния бизнес. От счетоводителя очаквам точност, прецизност, коректност. Със "СЧЕТБУЛ" мисля, че съм постигнал това. Радваме се да сме част от техните клиенти.
Емил Георгиев - управител на "Тейк" ЕООД