Munca noastra garanteaza succesul dumneavoastra!


Birou de contabilitate Schetbul a fost infiintata in mai 1993 si de 20 de ani este un partener important si de incredere pentru clientii sai in asocierile lor de afaceri. Responsabilitatea si profesionalismul sunt in lucru, sunt o garantie pentru gestionarea corecta si de succes proceselor financiar - contabile. In calitatea sa de consultant si ca urmare a analizei economice efectuate Schetbul ofera decizii in timp util si corecte cu privire la situatiile aparute in afaceri. Abordarea individuala a fiecarui client, combinata cu experienta sunt de ajutor la crearea organizatiei in colaborare reciproca. Etica si increderea construite cu clientii nostri contribuie la persistenta si prietenia in relatii. Intotdeauna cinstit si bine la perfectiune noi efectuam neconditionat misiunea de a fi un factor important in dezvoltarea de afaceri a celor care au avut incredere in noi. Respectarea toate legile si aplicarea metodele moderne de serviciu informativ suntem mereu gata sa raspundem la nevoile voastre. Avand in grija finantele si contabilitatea dumneavoastra, ne straduim sa garantam perfect succesul dumneavoastra. O echipa de 7/sapte/ contabili indeplinesc zilnic sarcinile profesional si cu motivatie si ofera informatii corecte si in timp util clientilor. Cinci dintre ei lucreaza in contabilitate Schetbul intre 5 si 20 de ani. Servicii de contabilitate pe care le oferim sunt in domeniul comertului, industria, turismul, transportul, livrarea intracomunitara in Uniunea Europeana si altele. Clientii Schetbul sunt atat companii locale, cat si companii straine. Managerul biroului de contabilitate este Evelyn Yordanov – cu Masterat in contabilitate si cu specialitate drept financiar si economic, este expert calificat in expertize juridoco-contabile si expertize financiare si de pret.
 

Revizuire clienti

Am incredere in profesionalismul activatatii firmei de contabilitate "SCHETBUL" (Scetbul - n.tr.) cu privire la serviciile contabile si consultanta financiara oferite, de circa 15 ani. "SCHETBUL" este contabilul visurilor mele. Pentru o contabilitate cat mai perfecta, "SCHETBUL" va transfroma in cei mai buni si va scuteste de inconveniente
Petar Todorov - Administator al SC "PLAM PIP" Pltd.

In cei 10 ani de colaborare intre "SCHETBUL" si SD "ZHOKOM", firma noastra mereu a beneficiat de servicii de calitate si profesionalism in domeniul serviciilor contabile. Intreaga echipa a "SCHETBUL" mereu a intampinat si a rezolvat cu rapiditate problemele noastre si cu un inalt profesionalism. SD "ZHOKOM" multumeste angajatilor firmei de contabilitate pentru disponibilitatea acordata si spera intr-o continuare a relatiilor de colaborare profesionale.
SD "ZHOKOM"

Colaborez cu firma de contabilitate "SCHETBUL" de peste 15 ani. Sunt forte multumita de competenta si profesionalismul echipei! O recomand fiecaruia, fiind un parener punctual, correct si incredere.
Hrizantema Mladenova si "Milen 85" EOOD

Schetbul este partenerul nostru competent si de nadejde intr-o afacere contemporana. Din partea unui contabil ma stept la punctualitate, precizie, corectitudine. Cu "SCHETBUL" consider ca am realizat acest lucru. Noi ne bucuram a ne numara printre clientii lor.
Emil Georgiev Administrator al "Take" Pltd.