Нашата работа гарантира Вашия успех!


Счетоводна къща Счетбул е основана през май 1993 година и вече 20 години е важен и доверен партньор на своите клиенти в техните бизнес начинания. Отговорността и професионализма в работата са гаранция за точно и успешнно управление на финансово – счетоводните процеси.
В качетвото си на консултант и вследствие извършен икономически анализ Счетбул предоставя навременни и правилни решения на възникналите ситуации в дейността. Индивидуалния подход към всеки клиент, съчетан с натрупания опит спомагат за създаване на нужната организация в съвместната работа. Етиката и доверието изградени с нашите клиенти допринасят за постоянство и приятелство във взаимоотношенията. Винаги коректни и старателни до съвършенство ние изпълняваме безусловно мисията си да сме основен фактор във бизнес развитието на тези, които са ни се доверили. Спазвайки законите и прилагайки съвременни методи на информационно обслужване ние сме винаги готови да отговаряме на вашите потрбности. Грижейки се за вашите финанси и счетоводство , ние се стремим безупречно да гарантитаме вашия успех. Екип от 7/седем/ счетоводители професионално и мотивирано изпълняват ежедневно своите задължения и предоставят точна и навременна инфорамция на клиентите. Петима от тях работят във Счетоводна къща Счетбул между 5 и 20 години . Счетоводните услуги , които предлагаме са в сферата на търговията, производството, туризма , транспорта , вътрешно-общностни доставки в Европейския съюз и други. Клиенти на Счетбул са както местни , така и чуждестранни фирми. Мениджър на счетоводната къща е Евелин Йорданов – дипломиран магистър по счетоводство, специализирал стопанско и финансово право и притежаващ квалификация на експерт по съдебно-счетоводни и финансово ценови експертизи.
 

Референции

Доверявам се на професионализма в работата на Счетоводна кантора "СЧЕТБУЛ" за счетоводните услуги и финансови консултации от около 15 години. "Счетбул" е кантора на мечтите, за най перфектно счетоводство,
"Счетбул" ви прави най-добрите и ви спестява неудобство!
Петър Тодоров - управител на "ПЛАМ ПИП" ЕООД

През 10 годишната съвместна работа на "СЧЕТБУЛ" и СД "ЖОКОМ", фирмата винаги е получавала професионално и качествено обслужване в областта на счетоводните услуги. Целия екип на "СЧЕТБУЛ" винаги е посрещал и решавал проблемите ни бързо и при наличие на висок професионализъм. СД "ЖОКОМ" благодари на служителите на счетоводната кантора за отзивчивостта и се надява да продължат съвместните им професионални взаимоотношения.
Събирателно дружество "ЖОКОМ"

Със счетоводна къща "СЧЕТБУЛ" работя над 15 години. Много съм доволна от компетентността и професионализма на екипа! Препоръчвам я на всеки, като точен, коректен, и доверен партньор.
Хризантема Младенова и "Милен 85" ЕООД

"СЧЕТБУЛ" е нашия верен и компетентен партньор в съвременния бизнес. От счетоводителя очаквам точност, прецизност, коректност. Със "СЧЕТБУЛ" мисля, че съм постигнал това. Радваме се да сме част от техните клиенти.
Емил Георгиев - управител на "Тейк" ЕООД